Cornelis Pijnacker Hordijk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cornelis Pijnacker Hordijk

Mr. Cornelis Pijnacker Hordijk (Tiel, 13 April 1847 - Haarlem, 3 September 1908) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda.

Dhèwèké maréntah wiwit tanggal 29 September 1888 - 17 Oktober 1893.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]