Chris Laurent

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Christ Laurent
Lair 15 April 1992 (umur 22)
Pasaréyan Jakarta, Indonesia
Pagawéyan aktor
Taun aktif 2009 - sekarang
Agama Kristen

Christ Laurent (lair 15 April 1992; umur 22 taun) iku salah siji artis utawa aktor saka Indonesia.[1] Dheweké kondhang ning masarakat amarga dadi paraga Aditia ing film Melati Untuk Marvel.[1] Ora namung dadi paraga ing sinetron, priya kang esih duwe katurunan campuran Indonésia, Cina lan Walanda iki uga tau dadi paraga ning film-film televisi (FTV) lan iklan.[1]

Bapaké, Chris wis seda, mula saiki dheweké urip bebarengan karo karo ibuné.[1] Chris kang agamané Kristen nduweni pepinginan ziarah ing Israel, panggonan kang dianggep suci dening para panganut agama Kristen.[1]

Dheweke uga dadi aktor ing sinetron Rindu Milik Rangga.[1] Saliyane dadi bintang pilem, dheweke uga dadi bintang iklan utawa sponsor.[1] Saliyane dadi paraga ing film Rindu Milik Rangga lan Melati Untuk Marvel dheweke uga dadi paraga ing film Milli & Nathan, minangka dadi paraga Nathan.[1] Ing film Milli & Nathan, dheweke adu akting karo Olivia Jensen.[2] Film kasebut, film kang kapisan kang diparagani dening Chris.[2].

FILMOGRAFI[sunting | sunting sumber]

Chris, sasuwene iki wis tau dadi paraga ing film:[1]:

  • FTV
  • Melati Untuk Marvel

Sinetron[sunting | sunting sumber]

Sinetron kang tau dibintangi dening Christ[1]:

Film[sunting | sunting sumber]

Film kang dibintangi dening Christ[1]:

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k (id)biografi Christ Laurent dipununduh tanggal 18 September 2011
  2. ^ a b (id)berita Christ Laurent dipununduh tanggal 18 September 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chris_Laurent&oldid=851841"