Brigitte Bardot

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Brigitte Bardot
Brigitte Bardot - 1962.jpg
Asma wiyosan Brigitte Anne-Marie Bardot[1][2]
Miyos 28 September 1934 (umur 80)
Paris, Perancis
Sisihan Roger Vadim (1952-1957)
Jacques Charrier (1959-1962)
Gunter Sachs (1966-1969)
Bernard d'Ormale (1992-present)
Yoga Nicholas Charrier (b. 1960).

Brigitte Bardot (Perancis IPA: [bʁiʒit baʁˈdo]) (lair ing Paris, Perancis, 28 September 1934; umur 80 taun) yaiku pemeran wanita, modèl, penyanyi, aktivis hak binatang Prancis. Ing taun 2007, panjenengané mlebu ing njero dhaptar "100 Bintang Film Paling Seksi" versi majalah Empire [3]

Ing taun 1970-an sawisé panjenengané pensiun saka industri hiburan, Bardot dadi aktivis hak binatang. Sasuwéné taun 1990-an, panjenengané akèh ngomong babagan politik ing sapropirané isu kayata imigrasi, Islam ing Prancis, lan homoseksual. [4]

Filmografi[sunting | Sunting sumber]

Referensi[sunting | Sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | Sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Brigitte Bardot ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brigitte_Bardot&oldid=928779"