Basa Sisilia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Basa Sisilia dianggo déning ètnis Sisilia lan cacahé watara 4,8 yuta jiwa, sing kasebar ing Sisilia, 1 juta jiwa ing Italia, khususé ing Puglia, Campania, Calabria, lan Sardinia. Ana sawetara sing uga nganggo basa Sisilia yakuwi ing tlatah Calabria kidul lan tengah, Puglia (Lecce), lan Campania (Salerno).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Sisilia&oldid=815286"