Ahmed Shafik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ahmed Mohamed Shafik

Mangsa jabatan
31 Januari 2011[1] – 3 Maret 2011
Pejabat sadurungé Ahmed Nazif
Pengganti Essam Sharaf

Mangsa jabatan
18 September 2002 – 31 Januari 2011
Perdhana Mentri Atef Ebeid
Ahmed Nazif
Pejabat sadurungé Ahmed Abdel Rahman Nasser
Pengganti Ibrahim Manaa

Mangsa jabatan
7 April 1996 – 1 Maret 2002
Pejabat sadurungé Ahmed Abdel Rahman Nasser
Pengganti Magdy Galal Sharawi

Lair November 1941 (age 72–73)
Kairo, Mesir
Partai pulitik Partai Nasional Demokrat
Almamater Akademi Angkatan Udara Mesir

Ahmed Mohamed Shafik (Basa Arab: احمد محمد شفيق‎) (miyos November 1941[rujukan?]) punika satunggiling Marsekal pulitisi Mesir ingkang mengku jabatan minangka Perdhana Mentri Mesir wiwit Januari dumugi Maret 2011.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Jabatan militèr
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Abdel Rahman Nasser
Komandan Angkatan Udara Mesir
1996–2002
Diganti déning:
Magdy Galal Sharawi
Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Abdel Rahman Nasser
Mentri Penerbangan Sipil
2002–2011
Diganti déning:
Ibrahim Manaa
Sing mengku  sadurungé:
Ahmed Nazif
Perdhana Mentri Mesir
2011
Diganti déning:
Essam Sharaf
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ahmed_Shafik&oldid=829697"