20 Februari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Februari2014 20 Februari punika, dinten ingkang kaping 51 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]


Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
19 Februari20 Februari21 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=20_Februari&oldid=803878"