1856

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1851 1852 1853 1854 1855 1856 1857 1858 1859 1860 1861
Dasawarsa: 1840-an  1850-an  1860-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1856 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Lair[sunting | sunting sumber]

Februari
Mei
Juni
Juli
September
November
Desember

Séda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1856&oldid=807898"