Şalom

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Şalom
Gambar:Shalom logo.png
Jinis Koran minggon
Format Tabloid

Sing kagungan Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.
Penerbit Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.
Redaktur kepala Yakup Barokas
Didegaké 29 Oktober 1947
Haluan Neutral
Basa Basa Turki lan Basa Ladino
Markas besar Atiye Sokak, Polar Apt. No 12/6, 34204 Teşvikiye, Istanbul, Turki
Oplah 5.000
OCLC 23379369

Situs web: salom.com.tr

Şalom (Basa Ibrani: שָׁלוֹם - Shalom, Basa Indonesia: Damai, Basa Jawa: Tentrem) iku koran minggon Turki-Yahudi sing dibabar ing Istanbul, Turki, abasa Turki lan abasa Ladino kanthi sirkulasi 5.000 ing taun 2005. Kacithak ing Istanbul. Dibabar dénig Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.. Diadegaké tanggal 29 Oktober 1947 déning Turki-Yahudi wartawan Avram Leyon. Yakup Barokas minangka redakturé.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Şalom&oldid=828980"