Zine El Abidine Ben Ali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Zine El Abidine Ben Ali utawa kerep dicekak dadi Ben Ali iku présidhèn kapindho Tunisia. Dhèwèké kuwasa saka taun 1987 nganti taun 2011. Olèhé lèngsèr déné protès massal lan huru-hara sing wis ana wiwit awal sasi Desember 2010.