Zine El Abidine Ben Ali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Zine El Abidine Ben Ali utawa kerep dicekak dadi Ben Ali (lair 3 Sèptèmber 1936 – pati 19 Sèptèmber 2019 ing umur 83 taun) iku présidhèn kapindho Tunisia. Dhèwèké kuwasa saka taun 1987 nganti taun 2011. Olèhé lèngsèr déné protès massal lan huru-hara sing wis ana wiwit awal sasi Desember 2010.