Zbąszynek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zbąszynek
POL Zbąszynek COA.svg
Lambang Zbąszynek
POL Zbąszynek map.svg
Lokasi Zbąszynek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Zbąszynek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Zbąszynek (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.