Za (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aksara Za ya iku aksara rékan kasil ngreréka aksara Pa (aksara Jawa).

Delengen ugā[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]