Yusuf Mansur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yusuf Mansur
Lair 19 Dhésèmber 1976
Pakaryan Ustadz

Yusuf Mansur utawa Jam'an Nurkhatib Mansur (lair ana ing Jakarta, 19 Dhésèmber 1976) iku sawijining juru dakwah Indonésia, lan uga pimpinan saka pondhok pasantrèn Daarul Quran Ketapang, Cipondoh, Tangerang sarta pengajian Wisata Hati. Dhèwèké saka kulawarga Betawi, bapak ibune pasangan Abdurrahman Mimbar lan Hamrif'ah. Yusuf Mansur nduweni 2 anak. Yusuf Mansur uga tau mbintangi film lan sinetron Kun Fayakun lan nulis 2 buku.