Yusuf Mansur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Yusuf Mansur (lair ana ing Jakarta, 19 Dhésèmber 1976) iku sawijining juru dakwah Indonésia, lan uga pimpinan saka pondhok pasantrèn Daarul Quran Ketapang, Cipondoh, Tangerang sarta pengajian Wisata Hati. Dhèwèké saka kulawarga Betawi, bapak ibune pasangan Abdurrahman Mimbar lan Hamrif'ah.