Yun Chi-ho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yun Chi-ho
윤치호
尹致昊
Yun Chi-ho's 1910's.png
Yun u. 1910
Lair (1864-12-26)26 Dhésèmber 1864
Shinchon, Sinhangri, Dunpomyeon, Asan, Chungcheong, Dinasti Joseon
Pati 9 Dhésèmber 1945(1945-12-09) (umur 80)
Songdomyeon, Goryeojeong, Kaesong, Gyeonggi, Korea
Jalaran pati bunuh diri
Wong tuwa Yun Ung-nyeol (ayah)
Yi Cheong-mu (ibu)

Yun Chi-ho (Korea: 윤치호 尹致昊, lair ing Asan,(saiki Chungcheong Kidul), Korea Kidul, 26 Desember 1864 – tilar donya ing Gaesong, Korea Kidul, 9 Desember 1945 kanthi yuswa 81 taun) ana resistance pejuang lan politikus, wartawan, liberalism philosophers saka Korea. Pakde saka Yun Bo-seon, 4th Presiden Korea Kidul. kang ana Luminary lan skeptics.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.