Yom Kippur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Yom Kippur (Basa Ibrani יום כיפור yom kippūr) iku dina libur wong Yahudi. Dina iki dianggep dina sing suci dhéwé ing kalènder Yahudi. Ing dina iki umat Yahudi ngrayakaké damai antara manungsa lan Gusti Allah. Dina iki tiba ing tanggal 10 sasi Ibrani Tishri.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yom_Kippur&oldid=815095"