Yiruma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yiruma
LairLee Ru-ma
(1978-02-15) Fèbruari 15, 1978 (umur 41)
BangsaSouth Korea
Alma materKing's College London
PakaryanPianist
Taun aktif2001 - Present
BojoSon Hye-Im (2007-present)
Sana jaringanwww.yiruma.com
Jeneng Koréa
Hangul이루마
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaLee Ru-ma
McCune–ReischauerLee Ru-ma

Yiruma ya iku jeneng panggung saka Lee Ru-ma (lair 15 Februari 1978), sawijining pianis lan komposer internasional kang misuwur saka korea kidul.

Albums[besut | besut sumber]

Album studio[besut | besut sumber]

Album live[besut | besut sumber]

  • 2005 Yiruma: Live at HOAM Art Hall

Soundtrack filem[besut | besut sumber]

  • 2002 Oasis and Yiruma

Kompilasi[besut | besut sumber]

  • Piano Museum
  • 2009 Missing You
  • 2010 Ribbonized (10th Anniversary 6-CD BoxSet)

Cathetan sikil[besut | besut sumber]