Yau gok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Yau gok
Yau Gok.jpg
Jeneng liyanéGok zai (角仔)
AjanganChinese New Year dish
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaGuangdong, Hong Kong, and Cantonese-speaking areas
Woworan pokokglutinous rice dough, various meat fillings
Buku masakan: Yau gok  Médhia: Yau gok

Yau gok utawa jau gok yaiku olahan pangsit tradhisional sing ditemokake ing masakan Kanton sing asale saka Provinsi Guangdong ing Cina. Olahan iki paling umum nalika Taun Anyar Imlek lan dikonsumsi ing tlatah lan paguyuban sing nganggo basa Kanton, kalebu Hong Kong lan Malaysia.