Yasuo Aiuchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Yasuo Aiuchi ( 相 内 康夫 Yasuo Aiuchi ?, lair ing tanggal 12 November 1971) ya iku Jepun ESE Snowboarder. Lumrahé, panjenengané misuwur kanthi parapan 'Aiuchi Kaichō ( 相 内 会长 'Aiuchi Kaichō ?). Yasuo minangka kulawarga saka Hokkaido [1] Panjenengané Yasuo munggah pangkat jawatan profésional mangsa umur 21 taun.[2] di Jepun, Panjengané diiktiraf minangka dadi salah sijiné punggawa kang paling apik ing papan salji ing lemah-helah, misuwur kanthi parapan 'buttering' ing kulon.Panjenengané numindakake minangka babagan pangerusi Tesuri-Kyōkai ( 手 折 狂 会?) saéngga ing taun 2006. Panjenengane lan kanca ing wadyabala, Hirohisa Sato kacathet ana ing buku-buku kang kagawe. Minangka jaman saiki panjenengané,kerja marang jenama snowboarding Jepun cilik kang asring diundang "011 Artistik".

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. . penduduk-blog: アーカイブ <- Bot tajuk dijana ->
  2. Trasworld Snowboarding (2008 年 4 月 号) トランス ワールド ジャパン 株式会社

Pranala njaba[besut | besut sumber]

| NAMA = Aiuchi, Yasuo | NAMA ALTERNATIF = | DESCRIPTION PENDEK = Snowboarder | TARIKH LAHIR = 1971 | TEMPAT LAHIR = | TARIKH KEMATIAN = | TEMPAT KEMATIAN = }}


Cithakan:Jepun martialart-bio-stub