Yamaha Mio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yamaha Mio
Yamaha Mio Z
Yamaha Mio Z
Produsen Yamaha Motor Co., Ltd.
Uga diarani Yamaha Ego in Malaysia
Masa dalam produksi 2003-saiki
Model berikutnya Yamaha Mio Soul
Yamaha Mio Ultimo
Yamaha Ego S
Yamaha Mio 125
Yamaha Luvias
Kelas Moped CVT, Scooter
Mesin 113.7 cc, 4-stroke, SOHC, 2 Valve, Air Cooled
Transmisi Automatic CVT
Mobil terkait Yamaha Nouvo
Yamaha Vino 125

Yamaha Mio ya iku skuter cilik kanthi presneleng otomatis CVT kang diprodhuksi déning Yamaha. Pit montor iki dikenalake ing pasae Asia Kidulwetan taun 2003 sawise suksese Yamaha Nouvo. Ing Malaysia, skuter iki disebut Yamaha Ego.

Gallery[besut | besut sumber]

Yamaha Mio in use.
Yamaha Mio rear suspension
Yamaha Mio Ultimo.  
Yamaha Mio ZR.  
Yamaha Mio rear suspension.  
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yamaha_Mio&oldid=989670"