Yamaha Mio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yamaha Mio
Yamaha Mio Z
Yamaha Mio Z
ProdusenYamaha Motor Co., Ltd.
Uga diaraniYamaha Ego in Malaysia
Masa dalam produksi2003-saiki
Model berikutnyaYamaha Mio Soul
Yamaha Mio Ultimo
Yamaha Ego S
Yamaha Mio 125
Yamaha Luvias
KelasMoped CVT, Scooter
Mesin113.7 cc, 4-stroke, SOHC, 2 Valve, Air Cooled
TransmisiAutomatic CVT
Mobil terkaitYamaha Nouvo
Yamaha Vino 125

Yamaha Mio ya iku skuter cilik kanthi presneleng otomatis CVT kang diprodhuksi déning Yamaha. Pit montor iki dikenalake ing pasae Asia Kidulwetan taun 2003 sawisé suksese Yamaha Nouvo. Ing Malaysia, skuter iki karan Yamaha Ego.

Gallery[besut | besut sumber]