Yadawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Yadawa inggih punika ras katurunan Yadu saking Dinasti Candra. Ras/wangsa Yadawa minangka pangangon lembu, salajengipun damel karajan ingkang dipunsebat Dwaraka (sapunika Gujarat, India)