xHamster

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

xHamster
Xhamster logo.jpg
Jinising situs
Panduman vidhéo pornograpi
Ana ing basa Inggris
Situs jaringan Situs jaringan resmi
Urut Alexa Decrease 91 (April 2016)[1]
Kababar 2 April 2007; 12 taun kapungkur (2007-04-02)[2]
Setatus saiki Jeroring
(kajaba Carolina Lor)
Content license
Lahanan; xhamsterpremiumpass.com iku deduwèn sawongan

xHamster ya iku situs panduman vidhéo pornografi lahanan sing kantor gedhéné ana ing Houston, Texas, AS. Rikala Novèmber 2015, situs iki ana ing urutan 72 miturut Alexa.[1]

Rikala April 2016, situs iki menggak aksèsé para nganggo sing alamat IP-né saka Carolina Lor minangka protès tumraping pamaréntah kono sing nglarang pangabsahing paugeran bab pangayoming wong LGBT ing wewengkon kono.[3]

Pariwara srabèdan[besut | besut sumber]

Paniti aran Conrad Longmore mratélakaké manawa pariwara (iklan) sing kapacak ing situs iki ngandhut program srabèdan sing bakal masang tanpa idin barkas-barkas sing ndrawasi menyang mesin-mesiné para nganggo. Longmore mratélakaké marang BBC manawa rong situs kondhang – XHamster lan Pornhub – ngandhut bebaya sing gedhé dhéwé.[4][5]

Rujukan[besut | besut sumber]