xHamster

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

xHamster
Xhamster logo.jpg
Jinising situs
Panduman vidhéo pornograpi
Ana ing basaInggris
Situs jaringanSitus jaringan resmi
Urut AlexaDecrease 91 (April 2016)[1]
Kababar2 April 2007; 13 taun kapungkur (2007-04-02)[2]
Setatus saikiJeroring
(kajaba Carolina Lor)
Content license
Lahanan; xhamsterpremiumpass.com iku deduwèn sawongan

xHamster ya iku situs panduman vidhéo pornografi lahanan sing kantor gedhéné ana ing Houston, Texas, AS. Rikala Novèmber 2015, situs iki ana ing urutan 72 miturut Alexa.[1]

Rikala April 2016, situs iki menggak aksèsé para nganggo sing alamat IP-né saka Carolina Lor minangka protès tumraping pamaréntah kono sing nglarang pangabsahing paugeran bab pangayoming wong LGBT ing wewengkon kono.[3]

Pariwara srabèdan[besut | besut sumber]

Paniti aran Conrad Longmore mratélakaké manawa pariwara (iklan) sing kapacak ing situs iki ngandhut program srabèdan sing bakal masang tanpa idin barkas-barkas sing ndrawasi menyang mesin-mesiné para nganggo. Longmore mratélakaké marang BBC manawa rong situs kondhang – XHamster lan Pornhub – ngandhut bebaya sing gedhé dhéwé.[4][5]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "xhamster. Site Info". Alexa Internet. Retrieved 2015-11-02.
  2. "XHamster.com WHOIS, DNS, & Domain Info-DomainTools". WHOIS. 2016. Retrieved 2016-02-21.
  3. "Bruce Springsteen or porn site, who will get North Carolina to change its anti-LGBT laws?". Times Live. 12 April 2016. Retrieved 12 April 2016.
  4. "Popular porn websites 'host adverts with malware'-News-Gadgets and Tech-The Independent". The Independent. Retrieved 12 September 2014.
  5. http://www.bbc.com/news/technology-22093141