Wysoka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wysoka
POL Wysoka COA.svg
Lambang Wysoka
120px
Lokasi Wysoka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Wysoka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Wysoka (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wysoka&oldid=1090632"