Wong legan golèk momongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wong legan golèk momongan iku paribasan sing tegesé wong kang isih bujang (jaka utawa prawan) ngunggah-unggahi wong kang wus duwé momongan (dhudha utawa randha kang duwé momongan).

Uga delengen[besut | besut sumber]