Wong legan golèk momongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wong legan golèk momongan iku paribasan sing tegesé wong golek perkara ing kahanan kang wis mapan.

Uga delengen[besut | besut sumber]