Wong Sze Zen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wong Sze Zen

Wong Sze Zen iku pamenang pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 2003. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa basa Melayu, basa Inggris lan basa Mandharin.