Wong Busami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wong Busami iku golongan ètnik sing dumunung ing laladan pasisiré Papua iring lor lan laladan pasisiré Pulo Yapèn. Pernahé ing Kacamatan Yapèn Kulon lan Yapèn Kidul, Kabupatén Yapèn Waropèn, Provinsi Papua, Indonésia. Cacah jiwané udakara wong 600.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hidayah, Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. p. 69. ISBN 978-979-461-929-2.