Wong Biksi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wong Biksi iku golongan ètnis sing dumunung ing Kacamatan Kurima, Kabupatèn Jayawijaya, Provinsi Papua, Indonésia. Cacah jiwané ana udakara wong 400.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hidayah, Dr. Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. p. 59. ISBN 978-979-461-929-2.