Wong Awyi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wong Awyi utawa Awyé iku golongan ètnis sing dumunung ing wewengkon lor-wétan Papua, pernahé ing kidulé Kutha Jayapura, Indonésia. Cacah jiwané ana wong 350 lan ngendikané basa Awyi. [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Zulyani, HIdayah (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. kk. 39–40. ISBN 978-979-461-929-2.