Wolin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wolin
POL Wolin COA.svg
Lambang Wolin
POL Wolin map.svg
Lokasi Wolin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Wolin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Wolin (Jerman ...) iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.