Wolbrom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wolbrom
POL Wolbrom COA.svg
Lambang Wolbrom
120px
Lokasi Wolbrom
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Wolbrom
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Wolbrom (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.