Wojkowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wojkowice
POL Wojkowice COA.svg
Lambang Wojkowice
120px
Lokasi Wojkowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Wojkowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Wojkowice (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.

Wojkowice - Kościół św.Antoniego.JPG


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wojkowice&oldid=1090806"