Wleń

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Wlen)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wleń
POL Wleń COA.svg
Lambang Wleń
Mapa lokalizacyjna v6.svg
Lokasi Wleń
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 1,884 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Wleń
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Wleń (Jerman Lähn) iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 1,884 jiwa (2006).

Pranala njaba[besut | besut sumber]