Windu Nuryanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Windu Nuryanti, lair ing Yogyakarta 15 Nei 1959 iku Wakil Mantri Pendhidhikan babagan kabudayan ing Kamentrian Pendhidhikan Indonésia. Windu Nursanti ngrampungaké pendhidhikan ing Fakultas Tèknik Arsitèktur Universitas Gadjah Mada taun 1982, nerusaké sinau strata loro S2 Architechture and urban planning ing University of Wisconsin Amérikah Sarékat lan tataran dhoktor Tourisme and Regional Development ing Surrey University lan Bournemouth University Inggris.