Willem van der Molen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prof. Dr. Willem van der Molen (lair ing Leeuwarden, 26 Desember 1952) iku nimpuna Sastra Jawa Kuna sing dadi dosèn ing Universitas Leiden saka 1983 – 2008. Karyané sing utama iku disertasiné Javaanse tekskritiek lan proyèk pemetaan naskah kolèksi Merapi-Merbabu ing Kapustakan Nasional Républik Indonésia. Proyèk Merapi-Merbabu iki digarap karo Kuntara Wiryamartana lan Kartika. Lapuran proyèk iki awujud katalog sing diterbitaké ing taun 2002.

Bibliografi[besut | besut sumber]