Widya Saputra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Widya Saputra

Widya Saputra[1][2] (jeneng lengkap: Widyaningrum Surya Nugraha, lair tanggal 26 Februari 1985 ing Cimahi, Indonesia) yaiku presenter TV Indonesia. Wiwit taun 2006, dheweke uga dikenal minangka presenter MotoGP World Championship ing Trans 7. Ing sasi April 2010, dheweke dadi presenter Metro TV kanggo program berita olah raga, MetroSport.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Widya Saputra, anchor baru Metro Sport
  2. Pratama, Bagja (25 March 2009). "Widya Kapok Ngebut". Detik.com. Diarsip saka sing asli ing 20 October 2010. 

Pranala luar[besut | besut sumber]