Więcbork

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Więcbork
POL Więcbork COA.svg
Lambang Więcbork
Barkas:POL Więcbork map.svg
Lokasi Więcbork
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Więcbork
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Więcbork (Jerman Vandsburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.