Więcbork

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Więcbork
POL Więcbork COA.svg
Lambang Więcbork
120px
Lokasi Więcbork
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Więcbork
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Więcbork (Jerman Vandsburg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Więcbork&oldid=1002036"