Wara Utara, Palopo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wara Utara, Palopo
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Palopo {{{nama dati2}}}]]

Wara Utara iku kecamatan ing kutha Palopo propinsi Sulawesi Selatan.

Palopo