Wąchock

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wąchock
POL Wąchock COA.svg
Lambang Wąchock
POL Wąchock map.svg
Lokasi Wąchock
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Wąchock
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Wąchock (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


  1. ALIH Cithakan:Polen-stub