Vitoria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Vitoria ing Spanyol

Vitoria-Gasteiz iku kutha ing Spanyol sisih lor, ya iku ing Wewengkon Otonomi Pais Vasco. Ing taun 2005, kutha iki nduwèni padunung cacahé 226.490 jiwa lan jembar wewengkon 276,81 km² déné kapadhetan 818,21 jiwa/km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]