Vincent Cartledge Reddish

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Vincent Cartledge Reddish (lair 28 April 1926 - surut 2 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 86 taun), iku ahli astronomi Sekotlan, anggota Pakumpulan Astronomi Karajan Sekotlan (1975–1980).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]