Vigorón

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Vigorón

Vigorón minangka panganan tradisional Nikaragua. Iki kalebu salad kubis (kubis sing disigar, tomat, bawang, lan cabai sing diasinake ing cuka lan uyah), yuca rebus, lan charrascaes (weteng daging babi goreng utawa kulit babi goreng), kabeh dibungkus nganggo godhong gedhang . Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Panganan iki asring dipangan tanpa prabotan, lan asring diwenehake kanggo ngunjungi kulawarga lan tamu, amarga umume gampang lan cepet disiapake.