Velodrom Izu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Velodrom Izu
Izu Velodrome 20111016.jpg
LocationShizuoka, Jepang
Capacity3.600 (velodrom)
Field size250 meter
SurfaceKayu
Construction
Opened2011
ArchitectGensler Architects

Velodrom Izu yaiku velodrom ing Shizuoka, Jepang. Nduwe trek sepédhah 250 meter lan fasilitas pamirso kanggo 3.600 wong,[1] dibukak ing taun 2011.[2] Iki minangka velodrom 250 meter ing njero ruangan kanthi permukaan kayu ing Jepang, amarga velodrom liyane ing Jepang ana ing njaba ruangan sing luwih dawa saka 250 meter lan permukaan aspal, khusus kanggo keirin.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Izu Velodrome". The Tokyo Organising Committee. Dibukak ing 15 July 2021.
  2. "Tokyo 2020; Izu Velodrome". Architecture of the Games. Dibukak ing 15 July 2021.
  3. August 2011, Daniel Benson 31 (31 August 2011). "Japan ready to open first indoor velodrome". cyclingnews.com (ing basa Inggris). Dibukak ing 8 August 2021.