Veblungsnes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Veblungsnes
Désa
Sesawangan ing Veblungsnes
Sesawangan ing Veblungsnes
Veblungsnes kapernah ing Møre og Romsdal
Veblungsnes
Veblungsnes
Veblungsnes kapernah ing Norway
Veblungsnes
Veblungsnes
Pernahé ing Møre og Romsdal
Koordhinat: 62°33′11″N 07°39′50″E / 62.55306°N 7.66389°E / 62.55306; 7.66389Koordhinat: 62°33′11″N 07°39′50″E / 62.55306°N 7.66389°E / 62.55306; 7.66389
Nagara Nurwègen
Wewengkon Nurwègen Kulon
County Møre og Romsdal
Dhistrik Romsdal
Munisipalitas Munisipalitas Rauma
Élepasi[1] 30 m (100 ft)
Zona wektu CET (UTC+01:00)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+02:00)
Kodhe Pos 6310 Veblungsnes

Veblungsnes punika désa kang dumunung ing nagara Nurwègen. Veblungsnes dumunung ana ing Munisipalitas Rauma ing county Møre og Romsdal, Nurwègen. Désa iki prenahé ing sadawaning Romsdal Fjord ing sabrangé Kali Rauma. Dalan gedhé Éropah nyrambahi pérangan désa iki nganti Åndalsnes, ing kidul-loré désa Innfjorden. Ana Gréja Grytten lan papan iring-iringan (paradhe) Setnesmoen sing kaloka ing Veblungsnes.[2]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Veblungsnes" (ing basa Nurwègen). yr.no. Dijupuk 2010-10-30. 
  2. Thorsnæs, Geir (2015-12-06). "Veblungsnes". Store norske leksikon (ing basa Nurwègen).