Vanylven

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Vanylven
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Vanylven punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]