Up (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Up ya iku filem animasi komputer 3D sing duwé gènré drama komèdi petualangan.[3] Film iki diprodhuksi déning Pixar Animation Studios lan disponsori déning Walt Disney Pictures. Film iki disutradarani Pete Docter, filem iki fokus intiné ing duda tuwa sing karan jeneng Carl Fredricksen (Ed Asner) lan bocah pramuka cilik karan jeneng Russell (Jordan Nagai)[4]. kanthi nalèni èwonan balon ing omahé, Carl sing umuré wis 78 taun metu kanggo nepaki mimpiné ndelok alam alasan Amèrikah kidul lan nepati janji sing digawé karo bojoné biyèn, Ellie. Film iki disutradarani Bob Peterson, karo komposer musik déning Michael Giacchino.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Barnes, Brooks (April 5, 2009). "Pixar's Art Leaves Profit Watchers Edgy". The New York Times. Dijupuk April 6, 2009. 
  2. "Up (2009)". Box Office Mojo. Amazon.com. Dijupuk August 20, 2016. 
  3. http://www.festival-cannes.com/en/article/56280.html
  4. "Comic-Con DISNEY/PIXAR Panel: UP". UGO Networks. July 25, 2008. Dijupuk July 28, 2008.