Uno (dolanan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dolanan uno

Uno (ing basa Spanyol lan basa Italia tegesé 'siji') ya iku dolanan kartu kang dolanane kanthi kartu kang dicetak mirunggan (lihat Mau Mau dolanane uga pada kanthi kartu remi biasa). dolanan iki dikembangake ing 1971 déning Merle Robbins. Saprene iki ngrupaake produk Mattel.

Dolanan mèmper[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]