Universitas Versailles

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Versailes

Logo Universitas Versailles
Diadegaké1991
JenisPublik
MottoLa dynamique du savoir et de l'innovation
KonselorAlain Bui
Wakil KonselorAlexis Constantin
Mahasiswa19.000
LokasiVersailles, Prancis
AfiliasiUniversité Paris-Saclay[1]
Situs webwww.uvsq.fr

Universitas Versailles (Prancis: Université de Versailles Saint-Quentin-en-Yvelines, iku sawijining perguruan tinggi utawa pawiyatan luhur riset kang papané ana ing Versailles, Prancis. Universitas mulang ngèlmu, teknologi, medicine, ékonomi, pulitik, basa lan Kosmetik. Universitas iki terusan ditingkat antarané paling apik ing donya[2][3].

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]