Universitas Otonom Metropolitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Otonom Metropolitan
Universidad Autónoma Metropolitana
Emblema y lema de la Universidad Autónoma Metropolitana.png
Diadegaké1974
JenisSistem universitas publik
MottoIN CALLI IXCAHUICOPA Esp: Casa abierta al tiempo (Ind: Rumah terbuka untuk waktu)
RèktorEnrique Fernández Fassnacht
LokasiKota Meksiko, D.F., Meksiko
MaskotHarimau kumbang
AfiliasiANUIES CONAHEC
Situs webhttp://www.uam.mx

Universitas Otonom Metropolitan (Spanyol: Universidad Autónoma Metropolitana; kerep kacekak dadi UAM) ya iku sistem universitas publik ing Kutha Meksiko, Meksiko. Universitas iki kaperang saka 4 kampus kang mapan ing distrik kang béda saka kutha:

Panciptanan kampus kaping lima ing kotamadya Lerma, Praja Meksiko wis disarujuki, lan iku ana sangisoring konstruksi (per Januari 2011).

UAM Rectoría ya iku kantor utama, lan lan mapan ing kidul kutha, sacedhake Xochimilco, ing jalan Canal de Miramontes.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 19°17′12″N 99°08′13″W / 19.2867°N 99.1369°W / 19.2867; -99.1369