Undhang-Undhang Jan Lokpal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Undhang-undhang ombudsman uga dikenal minangka undhang-undhang Jan Lokpal, iku sawijining undhang-undhang sing diusulaké ing India kanggo mbrantas korupsi. Para aktivis sosial anti korupsi ngusulaké minangka pangembangan sing luwih èfèktif saka Undhang-undhang Lokpal sing asli,sing diusulaké déning pamaréntah India.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Lokpal Bill Draft version, June 21, 2011" (PDF). 21 June 2011. Retrieved 16 Agustus 2011. Check date values in: |accessdate= (help)

Pranala njaba[besut | besut sumber]