Underworld: Awakening

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Underworld: Awakening nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Mårlind/Stein. Wondéné skénario kaanggit déning Len Wiseman sesarengan John Hlavin, J. Michael Straczynski, lan Allison Burnett, adhedhasar saking cariyos anggitanipun Len Wiseman lan John Hlavin. Marlind/Stein, wonten filem punika ngayahi jejibahan minangka juru damel. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Kate Beckinsale, Stephen Rea, Michael Ealy, lan Theo James. Underworld: Awakening kababar ing surya 20 Januari 2012. Dumugi pungkasanipun panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $160,112,671, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pendamelan, nggih punika $70 yuta.[3][4][5]

Juru paraga[besut | besut sumber]

  • Kate Beckinsale
  • Stephen Rea
  • Michael Ealy
  • Theo James
  • India Eisley
  • lan Charles Dance

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Movie Projector: Fourth "Underworld" to Soar Higher Than "Red Tails"". The Los Angeles Times. 2012-01-20. Dijupuk 2012-01-20. 
  2. "BoxOffice.com—Underworld Awakening". BoxOffice.com. Dijupuk 2012-03-02. 
  3. ""Underworld 4" Start Of Production Release | News". Dark Horizons. Diarsip saka sing asli ing July 28, 2012. Dijupuk August 30, 2011. 
  4. "UNDERWORLD: AWAKENING, SEVENTH SON, THE POSSESSION, and THE FIVE-YEAR ENGAGEMENT Get Release Dates". Collider (ing basa Inggris). 2011-07-13. Dijupuk 2017-03-12. 
  5. "Is Scott Speedman Back for Underworld Awakening?". ShockTillYouDrop.com. Diarsip saka sing asli ing June 20, 2012. Dijupuk August 30, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]