Ulanów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ulanów
POL Ulanów COA.svg
Lambang Ulanów
120px
Lokasi Ulanów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ulanów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ulanów (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.