Ujungan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ujungan, ya iku upacara njaluk udan sing dileksanakaké kanthi cara adu manungsa mawa piranti sawatang rotan sing dipigunaaké kanggo menthung mungsuhé. Ujungan dileksanakaké ing mangsa kapapat lab kalima ing wewengkon kacamatan Somagedhé, Banyumas.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ujungan&oldid=1011197"